Chocolade waar je voor smelt!

Bakkerij Frabak maakt de lekkerste en meest originele chocolade voor alle feestdagen

Soms heb je niet veel nodig om écht te kunnen genieten. Zoals bijvoorbeeld een overheerlijk stuk Belgische chocolade! Bakker Frans maakt in zijn bakkerij Frabak de meest smeuïge en lekkerste chocolade volgens een origineel recept.

Bovendien is onze chocolade niet alleen hemels lekker, maar serveren wij u ook de origineelste figuren en vormen, aangepast aan alle verschillende aangelegenheden. Zo vindt u bijvoorbeeld de leukste en lekkerste figuurtjes voor Sinterklaas en Pasen bij ons. En je mag ons geloven: niet alleen de kleinsten zullen er dol op zijn!

Met meer dan 25 jaar ervaring is bakker Frans van Frabak een expert als het aankomt op chocolade voor de feestdagen. Maar natuurlijk is er nog zoveel meer: u kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma aan broden, de knapperigste pistolets en de zachtste sandwiches. Ook koffiekoeken en taarten serveren wij vers en lekker. Onze verkoopsters staan altijd met een glimlach paraat om u te bedienen!

Bezoek ons dus snel in Hoboken om uw kinderen en uzelf eens lekker in de watten te leggen met onze overheerlijke chocolade voor alle feestdagen!

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!03 500 03 12