Laat je verleiden door onze overheerlijke taarten en gebakjes!

De lekkerste patisserie vindt u bij Frabak in Antwerpen

Af en toe moet u uzelf gewoon eens verwennen met een lekker stuk taart of een gebakje! Het lekkerste assortiment aan patisserie in Antwerpen vindt u bij Frabak in Hoboken. Bij ons kan elke zoetekauw terecht voor zijn favoriete lekkernij. Of je nu houdt van chocolade, vers fruit of slagroom: bakker Frank bakt al meer dan 25 jaar de heerlijkste specialiteiten. Voor speciale gelegenheden kunnen wij zelfs zorgen voor een unieke taart, prachtig gedecoreerd met bijvoorbeeld een foto van het feestvarken in verwerkt. Mooi om te zien en om duimen en vingers van af te likken!

Bij Frabak vindt u alles vers, lekker én altijd gebracht met een glimlach! Onze verkoopsters staan altijd klaar om u verder te helpen. Als u bezoek krijgt of u geeft een feestje, aarzel dan niet om uw bestelling op voorhand door te geven. Zo bent u zeker dat u op de juiste dag alles kan ophalen wat u wil en dat lekker vers uit de oven!

Ook voor brood, patisserie, pistolets en koffiekoeken kan je langskomen bij Frabak in Antwerpen. We bieden maar liefst 19 verschillende soorten brood aan, van wit tot 11-granen, van Vita Plus tot Sonja Kimpen. Een ruime keuze dus!

Krijg je er al honger van? Spring dan snel eens binnen in onze moderne en gezellige bakkerij in Hoboken!

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling door te geven.

Contacteer ons!03 500 03 12