Lekker ontbijten, brunchen of lunchen doe je samen met ons!

Frabak in Hoboken is uw warme bakker voor de beste pistolets en koffiekoeken in Hoboken

Snel en gemakkelijk, maar toch zo smakelijk: verse koffiekoekenen krokante pistolets horen gewoon bij een lekker ontbijtje of lunch. Of je nu een kleine honger hebt of uitgebreid wil ontbijten of lunchen: iedereen kan bij ons terecht. Bakker Frans is met meer dan 25 jaar ervaring een expert op vlak van brood en gebak. Zijn koffiekoeken en pistolets zijn dan ook onweerstaanbaar!

Ook voor brood en taarten kan je langskomen bij Frabak. We bieden maar liefst 19 verschillende soorten brood aan, van wit tot 11-granen, van Vita Plus tot Sonja Kimpen. Voor elk wat wils! Bovendien zijn we ook specialist als het op taart en gebakjes aankomt. We zorgen, indien u dit wenst, zelfs voor speciale, gepersonaliseerde taarten. Bijvoorbeeld met een foto van het feestvarken op. Mooi voor het oog, lekker voor de mond!

Om duimen en vingers van af te likken, bij Frabak vindt u alles vers, lekker én altijd gebracht met een glimlach! Als u bezoek krijgt of u geeft een feestje, aarzel dan niet om uw bestelling op voorhand door te geven. Zo bent u zeker dat u op de juiste dag alles kan ophalen wat u wil en dat lekker vers uit de oven!

Neem snel contact op met Frabak in Hoboken om uw smaakpapillen eens lekker te verwennen met onze overheerlijke pistolets en koffiekoeken.

Contacteer ons!03 500 03 12