Wees origineel en verras met een speciale taart voor elke gelegenheid!

Bakkerij Frabak maakt unieketaarten voor elke verjaardag, communie of wat u ook te vieren hebt

Zet het feestvarken op een originele manier in de bloemetjes met een unieke taart van bij Frabak in Hoboken. Bakker Frans verwent zijn klanten graag met de lekkerste broden en het meest overheerlijke gebak. Voor speciale gelegenheden doet hij met plezier iets extra en creëert speciaal voor u de meest unieke taarten! Wat u ook te vieren hebt, wij zorgen voor een passende taart die prachtig is om te zien en lekker om van te smullen. Voor ieder wat wils, met fruit of chocolade... zelfs met een foto van de jarige of de communicant. Voor wie de taart ook is, wij bezorgen de perfecte taart voor wat u te vieren hebt!

Met meer dan 25 jaar aan ervaring zijn wij de specialist van Antwerpen voor al uw brood en gebak. Wij bieden maar liefst 19 verschillende soorten brood aan, de lekkerste pistolets en koffiekoeken en chocolade voor elke feestdag!

Laat u dus snel verleiden door al het lekkers dat wij aanbieden! Kom eens langs in Hoboken en kies zelf waar u zin in heeft. Onze verkoopsters staan altijd met de glimlach klaar om u te helpen! Contacteer ons vandaag nog om een unieke taart te laten klaarmaken!

Contacteer ons!03 500 03 12